FX400-serien

Varmelistene i FX400-serien er den mest omsatte varmelisten i kategorien brede varmelister/panelovn. Den monteres på vegg eller gulv, gjerne i hele vinduets lengde for å motvirke kaldras best mulig. Med høyde 15 cm og fremspring fra vegg kun 4 cm har panelovnen et slankt design som passer fint inn i interiøret. Varmelisten leveres i flere standardlengder på mellom 91 og 416 cm. Andre lengder kan leveres på forespørsel.

Varmelisten leveres i standardfargene hvit* og lys bronse. Andre, interiørtilpassede farger i RAL-kode kan leveres på forespørsel.

Varmelisten kan leveres med tilkobling i høyre eller venstre ende. I tilkoblingsenden er også termostaten (FX400e) plassert.

FX400e leveres med nøyaktig elektronisk triac-termostat, enten for fast installasjon eller med ledning og støpsel. Ved fast installasjon kan ovnen tilkobles eksternt ur for nattsenking/sparetemperatur.

FX400k leveres for fast installasjon, tilkobles ekstern styring.

 

     
FX400e   FX400k

  

Veggfester følger med. Gulvbraketter, skråbraketter, sikkerhetsgitter, konvektordeksel og gardinavvisningslist er tilbehør som kan bestilles i tillegg.

 Se lenker for flere detaljer.

 

 

Bruksanvisning

 

Produkt dataark